Fysiotherapie

Samen goed in beter worden.

Ons team bestaat uit vier enthousiaste collega’s en vanuit dit enthousiasme volgen we vele bij- en nascholing op ons vakgebied. Door deze studie hebben we in onze praktijk verschillende specialisaties in huis en veel aandacht voor en kennis van tal van specifieke behandelmethoden gericht op klachten van nu.

Onze fysiotherapeuten

Ons team wil u graag persoonlijk en op maat begeleiden. We werken één op één in ruime behandelkamers. Daardoor is ons aanbod van oefentherapie persoonlijk en speciaal op uw klacht afgestemd. 

Wijnie van Doodewaard

Medeoprichtster van Praktijk De Toren en sinds 2000 werkzaam als algemeen fysiotherapeut, MSK therapeut, oedeemtherapeut (Vodder). Heeft MT , bekkenfysiotherapie en craniosacraaltherapie gedaan. Tevens gediplomeerd fasciatherapeut F.I.T , evenals dryneedling met masterclass kaak en hoofdpijn.

Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Let op: werktijden van 7:00 tot uiterlijk 17:00

Nadine van Westreenen

Sinds 2008 Werkzaam als algemeen fysiotherapeut bij praktijk de Toren. Is de opleiding fascie FIT gestart , heeft Mulligan en Dryneedling gevolgd.

Aanwezig op maandag incl avond, dinsdag incl avond, donderdag en vrijdag.

Mark Boon

Fysiotherapeut

Ik ben 24 jaar en heb fysiotherapie gestudeerd op Thim van der Laan met als minors sportfysiotherapie en manuele therapie.
Ik heb in 2018 stagegelopen in Praktijk de Toren en hier viel mij op dat er ook op een andere manier fysiotherapie wordt gegeven
Dit was de reden dat ik, tijdens het afronden van mijn scriptie en studie, in 2019 extra stage heb gelopen in Praktijk De Toren zodat meer ervaring kon op doen in fysiotherapie algemeen , maar ook de fascia- klachtenbeelden en behandelmogelijkheden (bindweefsel in de volksmond). Dit ter voorbereiding op de F.I.T.-opleiding, en dryneedlingtherapie.
Later zou ik dit nog willen combineren met manuele therapie zodat ik op een brede manier naar klachten kan kijken en zo veel mensen zou kunnen helpen.

Behandeling

 

 

Bijna drie miljoen mensen, jong en oud, vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut. Bewegingsbeperking , krachtsverlies, gespannen spieren , (onbegrepen)pijn, neurologische aandoeningen, ademhalingsproblematiek en stres, zijn o.a. Klachten die allemaal door een fysiotherapeut kunnen worden behandeld. Het kan daarbij gaan om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten. Het kunnen ook de lichamelijke gevolgen zijn van een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte, na een operatie, door stress of, gewoon door ouder worden.

Als fysiotherapeut zijn we gericht op klachten van ons bewegingsapparaat en gespecialiseerd in het bewegen van de mens. We luisteren naar de reden van uw komst en uw wensen tot verbetering. we kijken samen met u naar uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met adviezen, behandelmogelijkheden en oefeningen zorgen wij ervoor dat u weer beter kunt bewegen, minder pijn heeft, meer ontspannen bent, zodat u optimaal kunt functioneren.

Ons team wil u graag persoonlijk en op maat begeleiden. We werken één op één, in ruime behandelkamers, waardoor ook ons aanbod van oefentherapie persoonlijk en speciaal op uw klacht kan worden afgestemd. Deze persoonlijke begeleiding bieden we ook in (sport-)revalidatie en revalidatie na een operatie in sportschool Arnolds Gym aan. Op dinsdagavond is hier tussen 18.00u-19.00u een “vragenuurtje/inloopspreekuur”

Ons team bestaat uit vier enthousiaste collega’s en vanuit dit enthousiasme volgen we vele bij- en nascholing op ons vakgebied. Door deze studie hebben we in onze praktijk verschillende specialisaties in huis en veel aandacht voor en kennis van tal van specifieke behandelmethoden gericht op klachten van nu.

Onze fysiotherapeuten worden uitstekend beoordeeld.

In 2018 ontving onze praktijk een gemiddelde beoordeling van 9.0 van onze cliënten. Wij zijn daar erg trots op. Het motiveert ons om ons om elke dag ons best te blijven doen om aan elke cliënt de best mogelijke zorg te verlenen.