Oefentherapie Cesar

Bewust bewegen

Iedereen beweegt en dat gebeurt grotendeels onbewust. Het kan zijn dat u klachten krijgt doordat uw houding of bewegingen niet optimaal zijn. Oefentherapie Cesar is dan  gericht op de behandeling en voorkoming van klachten die het gevolg zijn van een onjuist houdings- of bewegingspatroon.

In onze praktijk staat kinderoefentherapie centraal

Onze therapeuten

Onze oefentherapeuten werken naast Praktijk de Toren op meerdere locaties in de regio binnen ‘Motoriek in beweging, praktijk voor (kinder)oefentherapie’. 

Samantha Damen

Samantha Damen

Mede-oprichter van paramedische praktijk de Toren (sinds 2006) en Motoriek in beweging praktijk voor (kinder) oefentherapie (meer informatie op www.motoriekinbeweging.nl).

Algemeen Oefentherapeut Cesar en kinderoefentherapeut Cesar.
Gespecialiseerd in het behandelen van kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar (met name zuigelingen in de leeftijd van –0-4 Jaar) op het gebied van voorkeurshouding, asymmetrie, huilbaby en motorische ontwikkelingsachterstand.
Daarnaast ben ik sensorisch informatie verwerkingstherapeut en slaapkinderoefentherapeut.

Werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag , donderdag en vrijdag.

Gezien de vele locaties en de aan huis behandelingen is het raadzaam om bij contact het mobiele praktijknummer te bellen op 06-16 16 89 89.

Terri van der Wal

Terri van der Wal

Sinds september 2013 werkzaam binnen paramedische praktijk de Toren en Motoriek in beweging praktijk voor (kinder) Oefentherapie Cesar (meer informatie op www.motoriekinbeweging.nl)

Algemeen Oefentherapeut Cesar en Kinderoefentherapeut Cesar i.o.
Gespecialiseerd in het behandelen van volwassen en in het behandelen van kinderen in de leeftijd van 4-18 jaar. Terri is met name gespecialiseerd in motorische ontwikkelingsachterstand op het gebied van de fijne /grove motorische ontwikkeling , het evenwicht, balvaardigheid en schrijfvaardigheid.
Ook behandelt zij op de woensdag kinderen met ADHD, ASS, Autisme, PDDNOS etc van het speciaal onderwijs.

Werkzaam op de woensdag en vrijdag in paramedische praktijk de Toren.

Voor overige locaties kunt u het beste het mobiele praktijknummer bellen op 06 -45 30 73 29.

Aandachtsgebieden en specialisaties 

In onze praktijk hebben we een tweetal aandachtsgebieden en diverse specialisaties.

De aandachtsgebieden zijn kinderoefentherapie Cesar en oefentherapie (algemeen).

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in:

  • Sensorische integratie therapie
  • Vroegbehandeling 0-4 jaar
  • Voorkeurshouding
  • Slaap (kinder) Oefentherapie

De beste zorg

Dat is wat we u willen bieden. En dat kan alleen met kinderoefentherapeuten die die kwaliteit ook kunnen bieden. Onze kinderoefentherapeuten voldoen dan ook allemaal aan de hoogste kwaliteitseisen en staan allemaal in het Kwaliteitsregister Paramedici en we zijn aangesloten bij het platform kinderoefentherapie en Top Oefentherapie. De praktijk heeft tevens het onderscheiden predicaat “pluspraktijk” en “Topzorgpraktijk” gekregen van de verzekeraars. Daar zijn we trots en daar doen we iedere dag weer onze uiterste best voor. Zo bent u gegarandeerd van de beste zorg!